Home Om Gratis Danmark Registrer interesse Kontakt os Partnere Opret Profil  
top
left

Om gratis Danmark

Beskrivelse af projektet

Gratis Danmark er et projekt, der tegnes af en række velrenommerede virksomheder. Partnerkredsen er åben for nye virksomheder, der kan bidrage til at løfte kvalitet og nytteværdi i projektet. Se partnersiden for en aktuel oversigt.

Gratis Danmark er et kommercielt projekt med to fokusområder.

Det ene fokusområde er som trådløs informationskanal i det offentlige rum. I samarbejde med virksomheder og annoncører, herunder kommunerne i rollen som annoncør, etableres trådløse netværk i strategiske områder i det offentlige rum med stor borgersøgning. Kommunen får som annoncør mulighed for, at informere borgerne via et digitalt medie, der er trådløst og gratis - og nemt tilgængeligt. Kommunen har dermed adgang til en udendørs informationsservice til borgerne.

Gratis Danmarks tilbyder gratis adgang til internettet fra netværket. Dette styrker i meget høj grad tilgængeligheden, brugbarheden og synligheden af såvel kommunernes portaler som Gratis Danmarks egne portaler.

Det andet fokusområde er som leverandør af komplette infotainmentsystemer til den kollektive trafik, der indeholder både skærmunderholdning, virtuel medieplatform samt gratis internetforbindelse til brugerne.

Derudover tilbydes en lang række ydelse som skaber merværdi for trafikselskaber – herunder tryghedsovervågning, flådestyring, miljøoptimering etc. Den mest centrale værdiskaber for trafikselskaberne er en informationskobling, der muliggør udveksling af realtidstrafikinformation mellem forskellige aktører, stationære punkter og slutbrugere. Dette kunne for eksempel være mellem bus, tog, holdested og rejsende.

Kort sagt; systemet skaber sammenhæng i rejsen for kunden, og sikre relevant information på det rigtige tidspunkt.

Når de to fokusområder kombineres har du en trådløs og gratis portal ind i den virtuelle verden, der strækker sig fra det offentlige rum og over i den kollektive trafik. Brugerne tilbydes én sammenhængende løsning, én platform, én brugerregistrering og én startportal – som brugerne i øvrigt kan tilpasse efter egne ønsker.

Produkt prisen 2009

Produkt prisen 2009

 

left
bottom
Copyright© 2008. Gratis Danmark. All Rights Reserved. seoWeb: Uniqpartner